Podem Mataró sancionarà Podem Eixample per “incomplir els estatuts del partit”

La secretària general, Montse Morón, titlla els membres del nou espai polític de “sectaris i conflictius”

  • Redacció
  • Dimarts, 31 Maig 2016 13:50

Ciutat 2014/2015, Montse Moron-TTIP

La secretaria general de Podem Mataró surt al pas de les informacions sobre la creació del nou cercle polític Podem Eixample i avisa que sancionarà el nou grup per “incomplir els estatuts del partit”, segons ha explicat la secretària general, Montse Morón al Tot Mataró.

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, Podem Catalunya afirma que Podem Mataró és "l'únic cercle reconegut" i rebutja el nou col·lectiu i el qualifica de fantasma, ja que "ni als estatus del partit a nivell estatal ni al document organitzatiu de Podem Mataró es permeten duplicitats de cercle a una mateixa localitat". Davant d’aquesta situació, Morón ja ha advertit el nou grup que serà sancionat per no respectar les normes i, segons ha assegurat, “anar en contra del partit”.

La secretària general de Podem a Mataró i portaveu del grup municipal VoleMataró titlla alguns dels membres del nou cercle de Podem Eixample de “conflictius i sectaris perquè mai han sabut treballar en equip” i lamenta que “hagin insultat i deslegitimat el partit”. A més a més, el comunicat també assegura que "molts d'ells no són de Mataró", pel que resten així credibilitat a la nova formació.

Maniobra per "promocionar-se"

Entre els membres del nou cercle hi ha la regidoria no adscrita Ana María Caballero, que fa un any va abandonar el partit per discrepàncies amb la direcció de Morón. En aquest sentit, Morón critica que Caballero se sumi a una escissió de Podem Mataró quan “encara no ha entregat l’acta de regidora a l’Ajuntament, tal com va prometre que faria si plegava”.

Que Caballero sigui una de les persones que encapçala el nou cercle és, segons Morón, una maniobra per “promocionar-se” i l’acusa “de ser un zero a l’esquerra políticament” i de no haver fet “cap tipus de feina en l’any que porta a l’Ajuntament”.