Miquel Canal, nou coordinador d’ICV de Mataró

Canal vol “constituir un nou subjecte capaç de guanyar les eleccions municipals”

  • Redacció
  • Dimecres, 20 abril 2016 09:48

Miquel Canal  ICV

Miquel Canal de Torres és el nou coordinador d'ICV de Mataró. Canal ha estat l'única persona que ha formalitzat la seva candidatura a dirigir l'agrupació mataronina dels ecosocialistes, i ha quedat proclamat nou coordinador local en la reunió de l'executiva que ha tingut lloc aquesta tarda. Canal substitueix en el càrrec Noe Ayguasenosa, que ha dirigit ICV de Mataró durant els darrers quatre anys.

ICV de Mataró celebrarà la seva assemblea local el pròxim 30 d'abril, en una reunió que servirà per renovar la direcció de l'agrupació i per establir les estratègies polítiques per als pròxims quatre anys. Tal com ha explicat el nou coordinador, "és imprescindible seguir teixint llaços de confluència entre les forces d'esquerres a Mataró, amb l’horitzó de constituir un nou subjecte polític i social capaç de guanyar les eleccions municipals i transformar la nostra ciutat amb polítiques valentes basades en la justícia social, la radicalitat democràtica, l’ecologisme i el feminisme".

Nascut l’any 1981 a Mataró, Canal és arquitecte, cooperant internacional i ha estat vicepresident de l’ONG Haribala. A més a més, ha estat estretament vinculat al teixit social i cultural de la ciutat. Militant d’ICV des de molt jove, ha format part de les candidatures d'ICV-EUiA a Mataró en diverses ocasions.