El govern completa l'equip de càrrecs de confiança

L'arquitecte Jordi Vallhonrat és el nou gerent de Pumsa i el coordinador de l'àrea de Territori i Sostenibilitat

  • Redacció / Fotos: Anna Aluart
  • Dijous, 15 Octubre 2015 12:04

Ple investidura Bote

L'Ajuntament de Mataró ja ha fitxat el darrer càrrec de confiança. L'arquitecte Jordi Vallhonrat ocupa la gerència de la societat municipal Pumsa, així com la coordinació de l'àrea d'una de les àrees l'Ajuntament de Mataró. El govern de PSC i CiU queda finalment completat amb aquesta darrera incorporació.

L'arquitecte Jordi Vallhonrat va entrar a formar part de l'Ajuntament de Mataró com a càrrec de confiança el passat mes de setembre i ocupa la gerència de Pumsa, vacant des de l'acomiadament de Cèsar Fernàndez, així com la coordinació de l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament. L'arquitecte s'encarregarà de coordinar les empreses municipals que formen part de l'Ajuntament i rebrà una retribució de 85.000 euros bruts anuals. Vallhonrat ja ha treballat a l'àrea de Desenvolupament Urbà i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i havia ocupat diversos càrrecs a l'Ajuntament de Sabadell.

Amb aquesta incorporació, l'equip de càrrecs de confiança del govern de PSC i CiU queda completat, després del nomenament dels altres tres càrrecs de confiança quan es va constituir el nou consistori. L'exregidor socialista Esteve Terradas és l'assessor d'alcaldia i Josep Maria Torrent és assessor de Promoció de Ciutat. El govern va reduir aquests càrrecs dels set que hi havia en l'anterior mandat, a 3.