Lluís Rabell critica el “model de gestió opaca” de l’Hospital de Mataró

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya Sí Que es Pot presenta els candidats del Maresme

  • Redacció
  • Dijous, 03 Setembre 2015 11:12

Catalunya Sí Que Es Pot

Catalunya Sí Que es Pot va presentar els candidats del Maresme a la llista de les eleccions pel 27 de setembre ahir a la tarda davant les instal·lacions de l’Hospital de Mataró. Durant l’acte, el candidat a la presidència de la Generalitat, Lluís Rabell, va criticar el model de “gestió opaca” de l’Hospital de Mataró i va posar l’accent en la defensa “prioritària” que el seu partit fa dels serveis públics.

La presentació de la candidatura davant l’Hospital de Mataró va servir perquè Catalunya Sí Que es Pot articulés el seu discurs al voltant de la defensa dels serveis públics, un dels eixos prioritaris del seu programa electoral. El cap de llista, Lluís Rabell, va afirmar que “aquests serveis públics estan patint infrafinançament i derives de privatització” i va criticar durament el model de gestió dels darrers anys.

"Epicentre de corrupció"

En aquest sentit, el número cinc de la llista, Albano Dante Fachín, va col·locar Mataró com “l’epicentre del que s’ha conegut com la sociovergència sanitària” i va carregar contra “un model de gestió opac que ha propiciat alguns dels escàndols de corrupció dels darrers anys a Catalunya i que ha estat símbol de les derivacions dels hospitals públics cap al sistema sanitari privat".

L’acte també ha servit per presentar els cinc noms vinculats al Maresme que formen part de la llista de Catalunya Sí Que es Pot: la coordinadora d'ICV Mataró i número 19 a la llista, Noe Ayguasenosa, Maria Freixenet d'ICV Premià de Mar, número 33, Manuel Conejo de Podem Mataró, 75, el coordinador d'EUiA del Maresme Marcos Ortega, 76, i Anna Jiménez Mauri de Podem Mataró (segona suplent).