La CUP denuncia la privatització d’una zona verda municipal a les Hortes del Camí Ral

Demanen al nou govern que doni explicacions sobre l’adjudicació i les accions que s’hi duen a terme, com una tala d’arbres il·legal

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juliol 2015 12:28

CUP

El grup municipal de la CUP denuncia la privatització d’una zona verda municipal a les Hortes del Camí Ral, per a construir-hi quatre pistes de pàdel i reclama explicacions al govern municipal per la tala d’arbres d’aquest espai que incompleix els requisits del contracte signat.

En el transcurs del ple del 5 de març, es va aprovar la cessió d’una zona verda pública a una empresa privada per a fer-hi quatre pistes de pàdel, gràcies als vots a favor de PP i PxC. L’anterior govern de CiU va argumentar que aquesta zona verda era un “espai infrautilitzat” i que calia donar-li un rendiment econòmic, però la CUP considera que “la concessió s’ha fet a mida de l’empresa” i s’ha “privatitzat a baix cost un espai públic”.

A més a més, la CUP afirma que darrerament s’han talat els arbres ubicats en aquesta zona, una acció que incompleix les condicions de l’informe urbanístic que, segons afirmen, reclama que “es trasplanti l’arbrat i es resituï el mobiliari urbà”. Per tot això, el grup liderat per Juli Cuéllar demana al govern actual que aclareixi què ha passat i que sigui coherent “amb el vot en contra” pel que van optar fa uns mesos.