El PP acusa CiU de “centenars” de contractes “a dit” a Cultura

José Manuel López advoca per tancar Pumsa i traslladar Habitatge a la Nau Minguell

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 14 Maig 2015 12:16

Ciutat 2014/2015, pp lopez acusa ciu

El candidat del PP José Manuel López, acusa CiU d’haver “abusat de la contractació menor” i que s’hagin fet “centenars de contractes” a la regidoria de Cultura a “gent molt propera”. Els populars asseguren que en el darrer mandat s’han fet contractes menors de 18.000 euros “de dubtosa ètica “sense passar per un procés de licitació”. López diuque “és inadmissible” i que “els auditors ho han dit més d’una vegada”.

El candidat aposta per “agrupar contractes i fer un procés de licitació per reduir costos i permetre el lliure mercat”. López explica que “el seu model és un Ajuntament amb parets de vidre”. També aposta per tancar l’empresa municipal d’urbanisme, PUMSA.
El líder popular mataroní assegura que “cal una auditoria completa a l’empresa municipal d’urbanisme, PUMSA”. López apunta que “un cop tot aclarit, tancaria l’empresa i traslladaria el departament d’urbanisme municipal a la Nau Minguell”. Segons el candidat, “actualment es paga un lloguer molt alt a la seu de l’Edifici de Vidre i es podria traslladar a la Nau Minguell que és un equipament de titularitat municipal i està buida”.