El PP de Mataró es presenta com “l’única alternativa vistos els fracassos de PSC i CiU”

El partit vol governar per “fer el canvi de debò que es necessita” a la ciutat

  • Cugat Comas
  • Dimarts, 13 Gener 2015 11:27

Jose Manuel Lopez

El Partit Popular de Mataró va començar aquesta setmana la seva cursa electoral a les municipals amb la visita del secretari provincial del partit Alberto Villagrasa a l’equip que encapçala José Manuel López. L’alcaldable popular assegura que “Mataró necessita un canvi important perquè el que ha passat aquest mandat ha estat més del mateix i no el canvi que feia falta”. El partit està preparant programa i llista i es postul·la com a força de govern: “No sortirem a empatar, sortirem a guanyar. Ens plantegem un escenari en el que aspirem a ser protagonistes del govern de la ciutat. Les forces que ja han governat Mataró tenen mals resultats evidents i les alternatives no habituals no tenen la preparació necessària”, va asseverar López.

El PP vol governar Mataró “per treure-la del seu estat actual, sense rumb, grisa, adormida” però encara no vol definir estratègies de pacte en un futur consistori que es preveu més atomitzat que mai: “el nostre pacte serà amb els mataronins, hem demostrat que fem fet una oposició ferma però mirant pel bé de la ciutat i no sent un partit del no pel no”. El responsable del partit a la província va incidir en “per què no hem de poder guanyar les eleccions a Mataró, el fracàs del PSC en l’anterior mandat i de CiU en l’actual deixa el PP com única alternativa de govern per parlar de les coses reals i els problemes com la immigració, els serveis socials, la convivència, l’economia i no d’estelades i processos estranys”.

Depurar responsabilitats a Pumsa
José Manuel López no es va estar d’opinar respecte el Cas Pumsa. “L’informe demostra que a PUMSA hi havia un gran descontrol, tant en l’anterior mandat com en l’actual”. Pel popular la investigació “no es pot quedar aquí i s’ha d’anar a les últimes responsabilitats, estem veient que els protocols eren molt febles i hi ha hagut una mala pràxis generalitzada”. El PP demana depurar responsabilitats i no quedar-se a l’esglaó tècnic i arribar als polítics: “Posarem tota la carn a la graella perquè el que ha passat ni passi ni es toleri”, va dir l’alcaldable popular.