Tres candidatures als òrgans de Podem Mataró

Del 26 al 30 de desembre es faran les votacions per via telemàtica

  • Redacció
  • Dilluns, 22 Desembre 2014 11:17

La candidatura 'Podem fer-ho junts'

El denominat cercle mataroní de Podemos es troba en ple procés constituent i d’elecció dels seus representants al Consell Ciutadà i altres òrgans de govern. El partit liderat per Pablo Iglesias tindrà, a partir del 2 de gener, una estructura pròpia a Mataró i en un procés que dura tot el desembre i desembocarà en les votacions entre els dies 26 i 30. Tres candidatures opten als òrgans de Podem Mataró i dues d’aquestes tres van presentar-se la setmana passada en societat. La candidatura de Volem Mataró té en Montse Morón la seva candidata a Secretaria General i inclou noms de recorregut en moviments socials, veïnals i polítics com Sebastian Tenés i Jordi Merino. La candidatura de Podem Fer-ho junts, per l’altra banda, la lidera Acácio Diaz i inclou, entre d’altres, al sindicalista Joan Carles Benito. La tercera candidatura l'encapçala Lluís Perlacia.

Podemos

Les principals diferències entre les dues candidatures se centren en el paper a jugar per la rèplica local de Podemos a les pròximes municipals. Tot i que des del cercle local se separen els processos de constitució interna del procés posterior de confecció de llistes, les dues candidatures tenen visions diferents sobre el format amb el qual s’hauria de comparèixer a les eleccions del 24 de maig.

Podmeos

Totes tres candidatures es troben de campanya electoral abans que comenci el període de votacions a través de podemos.info i pel qual fa falta inscriure’s de forma prèvia.