Un Monumental ple crida a votar “per dignitat” aquest diumenge

Forcadell vol “que es vegi molta cua, perquè el món ens mira”

  • Redacció i Fotos de Joan Brucet (ANC Mataró)
  • Divendres, 07 Novembre 2014 13:14

Carme Forcadell, a Mataró

El Teatre Monumental es va omplir ahir dijous, a tres dies de la consulta, en l’acte final de la campanya ‘Ara és l’Hora’ a Mataró. Enmig d’un ambient emocionat i festiu, diferents ponents van parlar de la importància d’anar a votar aquest diumenge. Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana va dir que més que per la independència, cal “anar a votar per dignitat i per defensar els drets i les llibertats democràtiques”. La independència ja arribarà, va assegurar, però ara ens estem jugant això; som independentistes, però abans que independentistes som demòcrates“.

Forcadell va fer una crida explícita a anar a votar precisament a les 9 del matí, “que es vegi molta cua, perquè el món ens mira”. Finalment va argumentar que tal com s’està portant el procés estem sent un exemple per al món sencer, un poble que “aconseguirà la independència i ho farà de manera pacífica, democràtica i votant”.

El Monumental, ple per l'ANC

El periodista Antonio Baños, de l’associació d’independentistes castellanoparlants SÚMATE+ va intervenirper afirmar que “Aznar tenia raó: Catalunya s’ha trencat. Hem trencat amb la Catalunya vella i ara mirem cap al futur”. Així que, “diumenge, mudeu-vos, poseu-vos guapos que tot el món ens estarà mirant“.