Xavi Penela és el nou president local de Convergència a Mataró

Es marca com a objectiu donar suport incondicional al candidat a l’Alcaldia Joaquim Fernàndez

  • Redacció
  • Divendres, 31 Octubre 2014 11:07

Foto de família de l'executiva de CDC

L’assemblea local de CDC a Mataró va donar dimecres, 29 d’octubre, el seu suport a la candidatura de Xavi Penela com a nou president de l’agrupació local de Convergència. Penela agafa el relleu de Quim Fernàndez, que ha decidit renunciar a la presidència local del partit per centrar els seus esforços en la seva candidatura com a alcaldable de CiU per Mataró.

Penela, per la seva banda, va agrair en el decurs de l’assemblea, el suport rebut i va expressar el seu compromís amb el partit i amb el país en “uns moments complexos a nivell social i polític”. “Per a mi és un orgull presidir convergència a Mataró i més encara en els moments transcendentals i històrics que vivim. És un orgull i una responsabilitat que em prenc molt seriosament. Treballaré amb i per a tots vosaltres, per enfortir encara més el nostre partit”, va assegurar.  Penela encapçala un equip amb nous membres de l’executiu, un grup que va descriure com a “dinàmic, compromès i prou ampli en coneixements i experiència per a tirar endavant el partit amb garanties i donar incondicional suport al nostre candidat a l’alcaldia”.  

Integren l’executiva Octavi Nonell com a Vicepresident, Dolors Guillén com a responsable de comunicació a més de Maria José Recoder, Joan Gil, Llorenç Rovira, Santi Giménez, Marc Portet, Pim Montserrat, Berta Saborido, Francesc Masoller, Miquela Subirà, Xavier Nonell i Àlex Rojas.