El PP denunciarà el robatori de la bandera espanyola i els "llaços grocs independentistes"

El portaveu popular, José Manuel López, assegura que el govern municipal només fa complir les normes a qui l'interessa

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 28 Octubre 2014 09:41

La roda de premsa del PP

El grup municipal del PP de Mataró estudia portar als jutjats el presumpte autor del robatori de la bandera espanyola de l'edifici de la Policia Local, detingut la passada setmana. Segons el portaveu popular, José Manuel López, aquest jove "no és un simple xoriço de barri", sinó que actua "amb violència" i amb una clara intencionalitat política. López recorda que la mateixa persona ja va ser detinguda fa dos anys per atacar la seu del PP a Mataró. Els populars també pretenen judicialitzar la campanya d'Ara és l'Hora que ha omplert la ciutat de "llaços grocs independentistes". El PP entén que s'incompleixen almenys tres ordenances de via pública amb la permissivitat del govern municipal de CiU.

El robatori de la bandera espanyola de la seu de la Policia Local de Mataró preocupa el PP pel simbolisme que suposa aquest acte, més enllà del valor econòmic de la bandera. "Hi ha l'objectiu de desprestigiar la nostra policia", afirma el portaveu popular, José Manuel López, que recorda que l'autor dels fets té un llarg "currículum" per actuacions similars. El PP demana al govern municipal que es personi com a acusació particular perquè, més enllà del robatori, és un cas que "difama i ridiculitza" la Policia Local de Mataró.

Segons López, la sensibilitat del govern municipal de CiU amb aquest fet seria molt diferent si la bandera que s'hagués robat fos una altra, en lloc de l'espanyola.

El portaveu els populars mataronins també lamenta que un partit polític com la CUP doni "cobertura" a aquest tipus d'accions a través de les xarxes socials. No es pot tolerar, segons López, que un partit que "vol donar cert aire democràtic" compateixi espai amb persones que actuen amb violència i nocturnitat contra aquells que "no pensen com ells".

Els llaços grocs
El PP de Mataró també ha carregat contra la permissivitat del govern municipal davant la campanya de llaços gros d'Ara és l'Hora. Segons els populars, aquesta campanya incompleix almenys tres ordenances municipals perquè s'embolcallen arbres i estàtues de la ciutat sense cap mena de permís.