El PSC respon a l’atac i acusa Mora de “tarannà poc democràtic”

El grup municipal trenca qualsevol línia d’entesa arran de l’atac de l’Alcalde contra Baron

  • Redacció
  • Dimarts, 11 Març 2014 10:36

PSC Baron

El PSC va respondre dilluns amb un comunicat als atacs de Joan Mora al seu antecessor Joan Antoni Baron. El Grup Municipal socialista considera les paraules de Mora “absolutament lamentables” i que “atempten l'ètica política més elemental, són impròpies de la institució que representa com a alcalde i mostren el seu tarannà poc democràtic”. El PSC assegura que l’acusació de l’Alcalde “ha trencat qualsevol línia d’entesa i acord polític, de cap manera acceptarem les mentides o els atacs personals”. D’aquesta manera, tal com era previsible, CiU es queda sense cap suport del PSC en l’any llarg que queda de mandat.

Respecte al vot contrari als pressupostos que va detonar l’airada reacció de l’Alcalde, el PSC el justifica assegurant que no és cert que s’hagin acceptat el 85 per cent de les al·legacions presentades, tal com va assegurar el regidor Ramon Reixach. Per PSC “l’alcalde demostra la seva subordinació a les polítiques de retallades de CiU a la Generalitat’ quan no reclama l’ampliació del CAP de Cirera-Molins, els accessos a Mataró Oest o el calendari concret de l’Angeleta Ferrer i el Joan Coromines. La policia de barri, un dels grans desacords entre els dos partits, tampoc ha estat resolt com hagués volgut el primer partit de l’oposició.

El PSC recorda que “el nivell d’endeutament de l’Ajuntament va quedar fixat en el pla de sanejament que es va aprovar amb el suport del grup socialista i que ja incorporava els compromisos contrets per l’edifici del Rengle”. Nega la voluntat dialogant de la que va fer gala Mora, assegurant que “s’ha limitat a imposar la proposta inicial de pressupost, sense diàleg ni acord” i critica haver utilitzat la darrera reforma de la llei per aprovar els comptes en Junta de govern.