Mataró cessa el gerent de la companyia d'aigües

La decisió arriba vuit mesos després que caigués el president de l'empresa municipal per fer un pont al comptador de casa seva

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 08 Novembre 2013 14:39

El gerent sortint d'Aigües de Mataró, Llorenç Alerm

El consell d'administració d'Aigües de Mataró va aprovar aquesta setmana el cessament del director gerent de la companyia, Llorenç Alerm. L'acord tindrà efectes a finals d'any i durant uns mesos serà un comitè de direcció qui n'assumeixi la gerència fins que es proposi el nom del nou cap. El President de la companyia i regidor de l’Ajuntament Miquel Rey ha explicat que esperen que el nou gerent provingui de la mateixa plantilla municipal.

Tot i que Rey ha negat que la decisió de cessament de mutu acord es degui a la polèmica, aquest cessament arriba vuit mesos després de la dimissió de l'antic president, Xavier De Dòria, quan va ser enxampat i acusat d'haver fet un pont al comptador de casa seva. Alerm ocupa el càrrec des del juny de 2010 i, quan va esclatar el cas De Dòria, sindicats i veïns ja van demanar el seu cessament. Acusaven Alerm de conèixer els fets i de no denunciar-los.