Nova jornada per netejar el bosc de Can Bruguera

La Fundació Lotus organitza una nova jornada del Projecte 9Bosc el diumenge 19 de novembre i fa una crida als voluntaris per participar-hi

Neteja Forestal - Lotus Blau

Des de la Fundació Lotus tornen a fer una sortida de neteja de boscos del Projecte 9Bosc aquest diumenge 19 de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Els voluntaris i organitzadors sortiran al matí per netejar els boscos al voltant del camí antic de Can Bruguera de Mataró i eliminar-ne els residus. El restaurant de Can Bruguera serà l'encarregat d'oferir un esmorzar per tots els voluntaris abans de començar la jornada de neteja.

Durant la sortida es proposen recollir abocaments d'indústria, obres, sofàs, televisors, rodes de tractor, deixalles més petites com ampolles, plàstics, roba, vidre i tot tipus de residus. Des del Projecte 9Bosc esperen comptar amb un bon grup de famílies i altres voluntaris que vinguin a aportar el seu granet de sorra per cuidar el medi ambient.
Neteja Forestal - Lotus Blau

18 anys amb projectes

La Fundació Lotus és una organització que des de 1999 treballa per promoure el benestar social a través del voluntariat i l'educació. Porta a terme diversos projectes per ajudar als malalts oncològics, els nens en risc d'exclusió social o el medi ambient, entre altres.