Jornada de neteja de Can Bruguera

La Fundació Lotus Blau busca voluntaris per a la nova jornada de neteja de boscos del diumenge 14 de maig al matí

Neteja Forestal - Lotus Blau

El pròxim diumenge 14 de maig entre les 9h i les 13.30h la Fundació Lotus Blau organitza una nova sortida de neteja de boscos amb voluntaris, a la zona del camp de futbol de Can Bruguera. També treballaran per recuperar la Font d'en Homs que està colgada per la sorra pels aiguats que han tingut lloc al llarg dels darrers anys.  

L’imprescindible: els voluntaris
La desena d’organitzadors de la sortida compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dosrius i del Restaurant de Can Bruguera, el qual posarà a disposició dels voluntaris un esmorzar per agafar forces. Des de la fundació cerquen voluntaris per a fer les tasques de neteja i destaquen que és una activitat ideal per a famílies perquè nens i pares poden treballar conjuntament i així fomentar l’educació mediambiental dels més petits i passar temps en família. Per a més informació i per inscriure’s, la fundació posa a disposició el correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Neteja Forestal - Lotus BlauEls antecedents
En la darrera edició de neteja de boscos una setantena de voluntaris van recollir 2,5 tones de residus a la zona del Turó d’Onofre Arnau.