El Port rep la Bandera Blava per 17è any consecutiu

És una distinció per la bona gestió mediambiental

  • Redacció
  • Dimecres, 17 Juny 2015 11:36

Port bandera blava

El Consorci Port de Mataró ha obtingut un any més la Bandera Blava que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) en reconeixement a la netedat, la seguretat, l’entorn natural i el respecte mediambiental del front marítim. És el 17è any consecutiu que el Port rep aquest reconeixement. La Bandera Blava s’atorga a les platges i  ports que acompleixin una sèrie de condicions ambientals i d’instal·lacions.

La Bandera Blava reconeix el bon nivell del Port mataroní en aspectes relatius al salvament, socorrisme i primers auxilis, fruit del conveni signat amb la Creu Roja, a la qualitat de les aigües, a la seguretat i el servei i a la informació i educació mediambiental que es porta a terme a les instal·lacions.

Port bandera blava

També el Balís i el Port de Masnou

El distintiu el va lliurar el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, el 15 de juny en un acte a Castell-Platja d'Aro, i ja llueix a l’entrada del Port. Al Maresme, el Port Balís i el Port de Masnou també gaudeixen d'aquest guardó. A la província de Barcelona són nou els ports amb Bandera Blava dels 25 ports catalans guardonats amb aquest distintiu.