Concentració per demanar una resposta vinculant de Copenhaguen

Una de les reunions mundials es farà a Mataró dins una campanya contra el canvi climàtic

  • Divendres, 25 Setembre 2009 16:03

L’escenari està preparat. Sota la filosofia de “pensar globalment i actuar localment”, milers de localitats d’arreu del món es manifestaran perquè el tractat sobre el clima de Copenaguen tingui un resultat just, ambiciós i vinculant. L’objectiu és que el matí del dimarts els líders mundials despertin amb milers de marxes, concentracions i reunions al voltant del planeta. També s’inclou dins les accions una inundació de trucades a les autoritats.  

Aquest moviment arriba també a Mataró i Argentona. A la segona es va celebrar dilluns 21, com a la majoria de ciutats, però a Mataró està programat per el dissabte 26 al carrer Antoni Capmany a les 8.30 del vespre. Aquestes reunions seran breus i es farà una foto amb tots els mòbils dels presents enlairats per enviar-la més tard als líders mundials, dins la campanya “Wake up call” (trucada despertador).

S’espera poder enviar més de 2.000 fotos de concentracions, que juntament amb les trucades dels ciutadans donaran un toc d’atenció sobre la preocupació ciutadana pel canvi climàtic.