#LaraREADMISSIÓ és la campanya pel treballador acomiadat per MataróBus

CCOO impulsa una campanya de suport i mobilització ciutadana a l'acomiadat per l'empresa municipal

Ciutat 2014/2015, mataro bus hibrids

Comissions Obreres (CCOO) ha decidit iniciar una campanya de suport al treballador que consideren que va ser acomiadat de manera injusta per Mataró Bus. Sota el hashtag #LaraREADMISSIÓ, els membres de CCOO donaran suport amb una campanya per combatre la postura de l'empresa, que consideren que és intransigent i predemocràtica.

Els representants de Mataró Bus van continuar negant-se a reconsiderar l'acomiadament durant la reunió de mediació convocada per l'Ajuntament de Mataró el divendres passat. La reunió va comptar també amb els secretaris generals de la Unió intercomarcal i de la FSC de CCOO al territori, així com representants de l'Ajuntament de Mataró.

L'Ajuntament demana la reconsideració de l'acomiadament
Juan Carlos Jerez, regidor de Serveis Centrals, va demanar la reconsideració de l'acomiadament del responsable de la secció sindical de CCOO de Mataró Bus. Per la seva banda, els membres de CCOO van defensar que el conflicte neix de l'estratègia de l'empresa per intentar frenar la denúncia de les males condicions de treball i servei rebudes pels treballadors.