Sin Papeles, l’elogi jamaicà de la bogeria

Inici reeixit del Cicle de concerts del Col·lectiu de Músics

El Casal de l’Aliança al carrer Bonaire va estrenar-se com a seu oficiosa del Col·lectiu de Músics del Maresme que hi instal·len durant unes setmanes el seu primer Cicle de Concerts. Sin Papeles era l’artífex de la nit i els locals Ebri Knight van exercir de teloners.

El Casal abandonava la quietud institucional en la que molts cops sembla encasellada la sala i va tirar de veta i de festa amb el concert, un altre de les iniciatives de l’incipient Col·lectiu de Músics del Maresme, una entitat que tira amb força i reclama el paper protagonista en les auques musicals de tota la comarca.

Sin Papeles és del més boig del panorama. Es tracta d’un grup que tracta el reggae, el rock i l’ska amb una voluntat intempestiva que pot recordar rítimicament el swing. El cert és que de la mà de Pep Boltó, la banda mereix molt més del que té. En tot cas, mentrestant, és un grup der gaudir-ne i perquè no cessi en la seva batalla –que ja n’hi ha, ja, en les lletres– musical. Un concert per no perdre’s, a mèrcè del Col·lectiu de Músics del Maresme que segueix endavant amb el seu Cicle.