La FAGEM busca les millors empreses del Maresme

El termini de presentació de les candidatures per als X Premis FAGEM estarà obert fins al 15 de setembre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 01 Juliol 2019 11:13

Ciutat 2017/2019, fagem

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha obert el termini de candidatures per optar als premis a les millors iniciatives empresarials sorgides i amb seu a la comarca, amb l'objectiu de donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme.

La desena edició arriba amb una novetat: un nou reconeixement a la transformació digital. Per primera vegada, la FAGEM vol reconèixer l'esforç i el compromís de les empreses tradicionals que aposten per digitalitzar processos.

A part d'aquest agraïment, hi ha també les dues mencions especials. Una al jove empresari (menor de 41 anys), que vol valorar la tasca dels emprenedors que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. I una altra a la dona empresària, un reconeixement impulsat l'any passat per premiar el talent femení i les dones empresàries líders de projectes al nostre territori.

Durant la nit de l'empresariat la FAGEM també fa un reconeixement a l’empresa que més ha contribuït a l'associacionisme empresarial homenatjant l'empresari o empresària maresmenc que suposi un actiu per a la comarca.

Es poden presentar candidatures fins al 15 de setembre; els guanyadors se sabran el 3 d'octubre.

Per últim, s'entregarà el premi FAGEM l'empresa que durant el 2018 i, en general, durant els últims anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà la innovació en el sector d’activitat, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte.

Els candidats poden enviar les seves candidatures a través del web de la FAGEM fins al pròxim 15 de setembre. Un jurat, format pels membres del consell executiu de la FAGEM, triarà tres finalistes per categoria i els guanyadors es coneixeran en el marc de la Nit de l'Empresariat, que enguany se celebrarà el pròxim 3 d'octubre.