L'AMIC creix fins als 355 associats i supera els 2 milions d'euros d'ingressos

El Tot Mataró i Maresme torna a tenir representació a la junta de govern amb M. Carme Rodríguez com a vicepresidenta segona

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 01 Juliol 2019 07:12

Ciutat 2017/2019, AMIC assemblea

Més de cent vint associats van assistir a la trobada anual que fa l’associació AMIC, de la qual forma part el Tot Mataró, per fer balanç del darrer any, explicar els nous objectius i debatre els reptes de futur. L’espai escollit per fer la 22a Assemblea General Ordinària de l’AMIC va ser l’Hotel Ciutat de Granollers.

En les memòries presentades, es va informar que el nombre d’associats en un any ha passat de 305 a 355 mitjans. Els ingressos també han augmentat: s’han doblat en els últims tres anys i s'ha aconseguit superar els dos milions d’euros. Dels 355 associats, 145 són mitjans en paper i 210 són mitjans digitals, xifres que no deixen de créixer des del 2014. A més, del total de mitjans de l’AMIC, 204 estan auditats per OJD, PGD o OJDinteractiva, un fet únic a l’Estat espanyol.

D’altra banda, es va efectuar l’elecció de la junta de govern de l’AMIC, de la qual Ramon Grau va tornar a ser escollit president. La resta de la junta la completen el vicepresident primer, Pau Brunet (Regió 7); la vicepresidenta segona, M. Carme Rodríguez (El Tot Mataró); el tresorer, Ramon Torrents (Contrapunt); el secretari, Mateu Ros (Capgròs); el secretari general de l’AMIC, Josep Ritort, i els vocals David Arias (La Guia de Reus), Esther Barta (Territoris.cat), Isabel Serrano (20 Minutos), Joan Antó (Diari Més Ebre), Joan Camp (Racó Català), Lluís Rovira (Revista Cambrils) i Alejandro Ladrón de Guevara (València Extra).

Tots repeteixen excepte l'últim, que s’incorpora en representació dels editors associats del País Valencià amb l’objectiu de donar visibilitat i utilitat als mitjans de tots els territoris on l’AMIC té presència.