La Ruta de la Tapa, per primer any a la primavera

Fins al 9 de juny, els mataronins i maresmencs podran gaudir de 21 tapes especials en 21 locals de la ciutat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 03 Juny 2019 08:36

Ciutat 2017/2019, tapes

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme fa tres anys que organitza la Ruta de la Tapa, però aquest 2019 porta una gran novetat: per primera vegada es fa a la primavera, exactament des de dijous i fins al  9 de juny. D’aquesta manera, el Gremi desdobla les jornades gastronòmiques de la Ruta de la Tapa que, a partir d'ara, tindrà dues edicions per any: a la primavera i a la tardor.

Durant 11 dies, Mataró i el Maresme podran gaudir de 21 tapes, pintxos i “montaditos” especials en 21 establiments de la ciutat. L’objectiu és fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania amb elaboracions de qualitat, acompanyades d'una beguda que podrà ser en format canya o quinto de cervesa de qualsevol marca, copa de vi blanc, rosat o negre o un refresc. El preu de la tapa amb beguda serà de 3€.

Tapes amb premi

Durant els dies que durin les jornades, tots els que enviïn una fotografia d’una tapa d’un establiment participant al Gremi entraran en el sorteig d'una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar a l'Hotel Atenea Port Mataró, o una nit amb esmorzar per a dues persones a l’Hotel Ciutat de Mataró. Els guanyadors es publicaran en la web del Gremi en els 5 dies següents a partir del 10 de juny.