La start-up mataronina 2Shapes presenta la seva aplicació a JCK Las Vegas

Versàtil i senzilla d'utilitzar, és una aplicació al núvol que està dirigida al sector de la joieria

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 23 Maig 2019 16:43

Ciutat 2017/2019, 2 shapes startup

Fa uns mesos que la start-up mataronina, ubicada a l'Acceleradora del Parc Empresarial del TecnoCampus (Mataró), està treballant en una aplicació al núvol "que revolucionarà la indústria de la joieria tal com la coneixem fins ara", asseguren des de la mateixa empresa. De fet, 2Shapes entra al mercat per a porta de l’esdeveniment comercial anual més important de la indústria de la joieria, que tindrà lloc del divendres 31 de maig al dilluns 3 de juny a Las Vegas. Es tracta de la JCK Las Vegas, un destí privilegiat per descobrir les últimes tendències en el sector de la joieria.

El nostre programari de joies permet fer un disseny personalitzat en temps real"
Rafael del Molino

L'empresa la formen onze treballadors amb el premianenc Rafael del Molino al capdavant, que té més de 15 anys d'experiència en el sector de la joieria i més de 25 com a desenvolupador de programari informàtic.

L'aplicació
2Shapes és una aplicació al núvol que promet revolucionar la indústria de la joieria tal com la coneixem fins ara tornant-la més eficient en termes de disseny, màrqueting, cadena de subministrament i vendes.

A més, permet dissenyar la joia que el client té pensada, amb ajuda de l’encarregat de la joieria, a temps real i creant una peça única. Ofereix possibilitats tant per les joieries grans com per a les més menudes, també per la seva versatilitat i el fet de no requerir formació ni experiència en el món 3D.