Que els petits imaginin com serà el cotxe dels seus somnis

Toyota Marescar Motor llença un nou concurs de dibuix infantil

  • Redacció
  • Dijous, 17 Gener 2019 13:01

El Concurs de dibuix de Marescar

El concessionari Toyota Marescar Motor, amb presència a la població de Mataró, llença una nova iniciativa local amb fantàstics premis per als guanyadors. Es tracta d’un concurs de dibuix infantil ‘Toyota Dream Car Art Contest’en el qual hi participen tota la xarxa de concessionaris oficials de la marca nipona arreu del món. Els nens i nenes d'entre 4 i 15 anys poden dissenyar el cotxe dels seus somnis, desenvolupant la seva imaginació i la seva creativitat en cadascun dels dibuixos que realitzin per al concurs. Dream Car es divideix en tres categories: de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys.

Per participar, els nens i adolescents únicament han de realitzar un dibuix a ma, a color, en tamany A3 i portar-ho al concessionari Toyota Marescar Motor, situat a Mataró. Els participants poden utilitzar tot tipus de paper, sempre que sigui de grandària A3, i qualsevol tècnica artística: aquarel·les, llapis de color, ceres, etc. El dibuix ha d'anar acompanyat d'un full d'inscripció que es pot descarregar a la web de Toyota Espanya (www.toyota.es/dreamcar). 

Fins el 28 de febrer

El període de recepció de dibuixos s'estendrà del 19 de novembre de 2018 al 28 de febrer de 2019. A finals de març de 2019, un jurat format per experts en arts plàstiques triarà als guanyadors del concurs nacional, que es donaran a conèixer a través d'un comunicat a primers d'abril de 2019. Els vencedors, un per cada categoria, s’emportaran una tauleta multimèdia Lenovo Tab 10 de 10,1", els segons classificats guanyaran un val per a una escapada rural en família i els tercers obtindran un patinet Oxelo. Els nou finalistes espanyols participaran en el
  
Concurs Mundial. Un jurat format per reconeguts artistes japonesos triarà els millors dibuixos d'entre tots els països participants i els guanyadors obtindran com a premi un viatge a Japó per a ells i un dels seus pares.