Motorprim se suma a la campanya de Hyundai ‘Juntos en el asfalto’

És la segona edició d’aquesta iniciativa que aposta per la convivència entre ciclistes i conductors a la carretera

Juntos en el asfalto

Motorprim, el concessionari i taller oficial de la marca Hyundai del grup Movento, cedirà un cotxe de seguiment i suport a totes aquelles penyes i clubs ciclistes que ho demanin perquè els acompanyi durant les seves sortides i entrenaments a la carretera. D’aquesta manera, el concessionari Motorprim se suma a la campanya ‘Juntos en el asfalto’, engegada l’any passat per Hyundai, que té com a objectiu protegir als ciclistes i fomentar una millor convivència a la carretera amb els conductors. La presència del vehicle Hyundai, equipat amb senyalització especial, al final del grup, assegura que els vehicles que avancen els ciclistes ho fan correctament, respectant el metre i mig de distància que s’exigeix per normativa.
 
“La  seguretat a la carretera és primordial i per això ens hem adherit a aquesta campanya”, ha explicat Lluís Conesa, gerent de Motorprim. ”És molt important que els vehicles i els ciclistes es protegeixin mútuament i animem a totes les penyes i clubs ciclistes que se sumin a ‘Juntos en el asfato’”, ha afegit.  

Juntos en el asfalto
 

Motorprim

Motorprim és el concessionari i taller oficial de la marca Hyundai del grup Movento, que està present al Vallès Oriental i Occidental, al Barcelonès Nord, al Maresme, al Bages i a Osona amb les 17 marques que representa. És un dels grups d'automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 27.000 vehicles, tant nous com d'ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.