La Nit del Cooperativisme, per descobrir projectes cooperatius

Aquest dimarts tindrà lloc la #NitCoop, un acte obert a tothom on coneixerem la iniciativa guanyadora de l'Ajut Pepa Maca 2018, i totes les que hi han participat, i podrem gaudir d'un sopar popular

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 09 Octubre 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, nit del cooperativisme-pepa maca

L'Ateneu Cooperatiu del Maresme va llançar l'Ajut Pepa Maca 2018 al mes de juliol, amb l'objectiu de reconèixer les iniciatives en clau cooperativa i amb visió de transformació social.

Després de rebre multitud de candidatures, ha arribat el moment de conèixer els projectes que s'han presentat per a aquest ajut. Per fer-ho, l'Ateneu Cooperatiu del Maresme, conjuntament amb  la XES Mataró, ha organitzat un acte de presentació dels projectes: la Nit del Cooperativisme. Un acte on coneixerem tots els projectes que s'han presentat a aquest ajut i que compleixen els requisits establerts a les bases de participació.

La durada de les presentacions serà de dos minuts, un format ràpid que permetrà conèixer el més destacat de cada projecte de transformació social. En acabar, coneixerem la guanyadora de l'Ajut Pepa Maca 2018 i sabrem també qui rep "la menció especial" del jurat popular, format pels assistents a l'acte. A continuació, acabarem de celebrar la Nit del Cooperativisme amb un sopar popular, on participants i assistents podran intercanviar experiències i establir sinergies tot gaudint d'una agradable vetllada.

La Nit del Cooperativisme tindrà lloc el dimarts 9 d'octubre a partir de les 19.00 a l'Espai Culinari Cafè de Mar. L'acte de presentació de les iniciatives candidates a l'Ajut Pepa Maca 2018 és gratuït. El sopar popular té un cost de 13,50 euros, que caldrà abonar el mateix dia de l'esdeveniment.

També podeu inscriure-us a l'acte en el link: bit.ly/2O5XU2P. O bé consultant els hashtags #PepaMaca2018 o #NitCoop.