Una guerra de coixins festiva a Mataró

Costadescans i la UBM organitzen aquesta activitat amb 400 coixins que tindrà lloc el dissabte 7 d'abril a la tarda

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 19 Març 2018 11:00

guerra coixins

El dissabte 7 d’abril a les 18h de la tarda els mataronins i mataronines tenen una cita d’allò més divertida i festiva a la plaça de les Tereses: una gran guerra de coixins. La iniciativa neix de la mà de Costadescans amb el suport organitzatiu de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM). Els promotors han organitzat aquesta activitat en el marc de l’International Pillow Fight Day o Dia Internacional de la Lluita de Coixins i es proposen promoure la ciutat i el seu comerç. La proposta comptarà també amb un speaker i música festiva i permetrà a tots els assistents alliberar l’estrès, gaudir d’una dinàmica diferent i innovadora i desconnectar.

400 coixins

Les guerres de coixins que han tingut lloc fins ara a altres ciutats es feien amb coixins que cadascú portava de casa seva. En aquest cas, però, Costadescans s’ocupa de proporcionar ni més ni menys que 400 coixins fets especialment per a aquesta ocasió i que, en acabar, els assistents podran endur-se a casa. Aquests coixins compliran els requisits establerts per la normativa que vol garantir la seguretat dels assistents evitant les cremalleres i els objectes que poden fer mal.

La guerra de coixins és una activitat festiva, dinàmica, familiar i divertida que ja se celebra a diverses ciutats europees i americanes i que serà la primera vegada que es podrà veure a Catalunya. Amb aquesta idea, Costadescans, l’UBM, l’empresa col·laboradora Moshy i el grup Drivim Citroën Mataró, volen promoure el petit i mitjà comerç del centre de Mataró.

Cartell Guerra Coixins

Amb el suport de Citroën Mataró

Tot i que la idea sorgeix de la mà de Costadescans, el grup Drivim Citroën Mataró hi dóna suport exposant dos models de cotxe durant l’activitat a la plaça de les Tereses. Aquests seran el Citroën C3 Aircross i el Citroën C4.

Mesures de seguretat

A més de participar amb els coixins fets per a l’ocasió, els assistents han de conèixer les normes de l’activitat: evitar portar ulleres, no impactar cap coixí als ulls dels companys i participar amb seny. Per participar-hi no serà necessari inscriure’s.