Neix el Semproniana Market, un esdeveniment amb segell mataroní

El 15, 16 i 17 de juny el Parc Central de Mataró s’omplirà del mercat de moda més estiuenc amb food trucks, música en directe i activitats variades per a totes les edats

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 08 Març 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, semproniana marketDos mataronins plens d’energia es proposen impulsar un nou esdeveniment de referència per començar l’estiu amb aire mataroní: el Semproniana Market. Es tracta de tres dies plens d’activitats per a tots els públics, música en directe i bona gastronomia amb la instal·lació de diverses Food Trucks. En definitiva, volen crear un mercat de moda, entreteniment i bona música per a totes les edats. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juny a l’espai del Parc Central de Mataró i espera potenciar la ciutat i l’essència maresmenca.

Els organitzadors, Gerard Clavell i Sergio Díaz, es proposen que el Semproniana Market es consolidi com un punt de referència a principis de l’estiu abans de Les Santes i que així esdevingui una bona manera de començar les vacances. A més, esperen repetir aquest esdeveniment a finals d’estiu.

La programació
De moment, els impulsors ja han programat diversos concerts amb artistes mataronins i de la zona com són, per exemple, la cantant Belén Aguilera i el duet format per Maria Lamata i Armando Erenas. També han acordat que l’empresa mataronina Cangurs s’ocuparà de l’organització d’activitats per a nens i esperen incloure-hi activitats esportives i de moviment.

Una entrada benèfica

Per a accedir-hi, caldrà pagar un preu simbòlic d’entrada. Aquests diners, però, aniran destinats a una causa benèfica: la Fundació Maresme. Els organitzadors consideren que la Fundació Maresme fa una tasca molt destacada a la ciutat ajudant a les persones amb necessitats especials i, per aquest motiu, vol col·laborar destinant una part de la facturació de les entrades a aquesta organització.

“Mataró necessitava un esdeveniment com aquest”

Ciutat 2017/2018, semproniana market
Sergio Díaz, un dels organitzadors del Semproniana Market, explica que la idea de crear aquest mercat de moda va néixer després de veure’n un de semblant al barri del Rec d’Igualada, una ciutat amb un passat de tradició tèxtil com el de Mataró. “Van aprofitar les fàbriques buides per fer un mercat d’outlet i ens va semblar molt interessant”, relata Díaz i afegeix que van detectar “que Mataró necessitava un esdeveniment com aquest”.