Un any treballant per a la intel·ligència emocional

CIDIE és un centre que ofereix a Mataró atenció psicològica, formació i investigació en psicologia i psicoteràpia

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 06 Març 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, CIDIEEl Centre d’Investigació, For­mació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional (CIDIE) és un centre especialitzat en teràpia basada en intel·ligència emocional que ja fa un any que treballa a Mataró oferint els seus serveis d’atenció psicològica, formació i investigació en psicologia i psicoteràpia. Des del centre destaquen l’apartat formatiu com un dels que han tingut més èxit al llarg d’aquest primer any del projecte, sobretot entre els professionals del sector. Consideren que aquest èxit es deu en part a la poca oferta formativa a la zona en matèria d’intel·ligència emocional.

També informen que la seva oferta formativa no és només professional, sinó també per a la població, i per això tothom pot participar dels cursos i tallers per conèixer-se millor. Un altre dels seus serveis més concorreguts al llarg d’aquest primer any han estat les visites d’infants al servei de psicopedagogia i pedagogia. Destaquen, per últim, l’aula de família que ofereix atenció pedagògica i psicològica per a nens i fomenta i enforteix lligams familiars entre pares i fills.

La Fundació Ramón Rosal
Des de CIDIE han detectat una major acceptació de les activitats que porten a terme per a la Fundació Ramón Rosal, una entitat sense ànim de lucre centrada en la salut mental.
Entre les iniciatives de la Fundació cal destacar la voluntat de continuar establint convenis de col·laboració amb entitats de Mataró, tasca que consideren prioritària si volen conscienciar a la població i millorar la situació de les persones amb problemes de salut mental de la zona.

Segones jornades
El 18 de maig de 2018 tindrà lloc la Segona jornada sobre Fibromiàlgia i Intel·ligència Emocional organitzada per CIDIE en la que esperen rebre la implicació de més professionals de Mataró i la zona.
En aquest cas compten amb la col·laboració d’AFIMAT i es proposen compartir coneixements, inquietuds i interessos.

Ciutat 2017/2018, CIDIE
El centre mataroní
És un centre especialitzat en teràpia basada en intel·ligència emocional de Mataró que comprèn les àrees d’atenció psicològica, formació i investigació en psicologia i psicoteràpia. L’eix central és la intel·ligència emocional, la qual està relacionada amb la satisfacció, la salut mental, el benestar, les relacions, i molts altres elements que condicionen el benestar. A CIDIE treballen oferint servei per a adults i infants, així com treballant en la recerca i la investigació. Per últim, ofereixen formació per a difondre el seu mètode, les tècniques i els avenços a través de cursos i tallers.