200 empreses en el IV Congrés d’APAE – Fem Empresa

L’Associació de Professionals Autònoms i Empreses, establerta a Mataró, organitza aquest congrés i l’entrega de premis APAE FEM EMPRESA el pròxim 1 de març

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 20 Febrer 2018 13:12

Ciutat 2014/2015 APAE

El dijous 1 de març de 10h a 14h tindrà lloc el IV Congrés APAE – Fem empresa, una iniciativa de l’Associació de Professionals Autònoms i Empreses (APAE), entitat establerta a Mataró, que comptarà amb més de 200 empreses multisectorials. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la Seu Central de Barcelona Activa de Barcelona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa. L’assistència és gratuïta per a empreses, empresaris i start-ups que vulguin participar d’una jornada de treball diferent amb personalitats de l’àmbit de la política, els mitjans de comunicació, l’empresa i molt més. L’objectiu és que els professionals, pimes, autòtoms i molt més trobin noves connexions professionals, nous clients, proveïdors o col·laboradors i molt més.

L’entrega dels premis empresarials APAE - Fem Empresa tindrà lloc durant el congrés i espera ajudar a augmentar el teixit empresarial. L’any passat alguns dels premiats van ser La Vanguardia, Banc de Sabadell o Josep Cuní, entre altres.