Emprenedors per la salut i el benestar

El Consorci Sanitari del Maresme, Eurecat i el Tecnocampus estrenen un programa d'emprenedoria, innovació i salut dirigit a emprenedors, professionals i PIMES

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 20 Desembre 2017 16:46

Ciutat 2017, EurecatAmb l'objectiu de desenvolupar projectes tecnològics aplicables al camp de la salut, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), el Tecnocampus Mataró-Maresme i Eurecat s'uneixen per posar en marxa el MÉNTOR CSdM, Mentoring in Health Innovations. Es tracta d'una iniciativa pionera a la comarca del Maresme, que compta amb l'acreditació conjunta de diverses universitats catalanes a través de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Especial per a PIMES
El programa d'acompanyament a l'emprenedoria en innovació i salut s'adreça a emprenedors i a professionals sanitaris i de sectors afins, com el tecnològic o el farmacèutic, entre d'altres. També es planteja com un programa per a petites i mitjanes empreses que se'n puguin beneficiar.

Ramon Cunillera, gerent del CSdM; Jaume Teodoro, director general del Tecnocampus Mataró-Maresme; i Miquel Rey, director general de negoci d'Eurecat, van presidir l'acte de presentació del Programa MÉNTOR CSdM, que va tenir lloc a l'Hospital de Mataró.
El programa es desenvoluparà a les instal·lacions del CSdM i estarà reconegut amb 6,5 crèdits per diverses universitats: la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya.

Ciutat 2017, EurecatMentoratge personalitzat
MÉNTOR CSdM és una formació interuniversitària amb elements bàsics d'emprenedoria, innovació i salut que permetrà convertir les idees que tinguin en projectes reals de negoci. La voluntat és que serveixi per contrastar i enriquir les idees dels emprenedors amb l'expertesa del claustre acadèmic i que comptin amb el suport i l'assessorament personalitzat de mentors de renom, com Cristòbal Colón, president de la cooperativa La Fageda, o Pau Vidal, director i fundador de l’aplicació Mind The App.
Un dels elements més destacables de la iniciativa recau en les oportunitats de treball en xarxa que pot crear gràcies a la interacció directa amb professionals de la salut i altres sectors.