Premis i reconeixements a la Nit de l'Emprenedoria i la Innovació

Durant la vetllada es lliuraran els premis Creatic i reconeixements a la innovació empresarial i a la responsabilitat social

Ciutat 2014/2015, Nit dels Emprenedors

El dijous 23 de novembre a les 20h les empreses i els seus emprenedors seran els protagonistes de la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació al TecnoCampus. L’acte oficiarà també el lliurament dels premis Creatic a l'emprenedoria, els reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions i, com a novetat respecte de l’edició de l’any passat, també es lliuraran uns reconeixements a la innovació empresarial. Aquests darrers reconeixements es distribuiran en dues categories, la d’innovació empresarial i la d’innovació social. Presidit per l’alcalde i el nou president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote, l'acte serà conduït per Carles Xuriguera i Rafel Faixedas.

17a edició dels premis Creatic

Els premis Creatic estan organitzats per la Fundació TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró. Un total de 34 projectes optaran a ser premiats en la 17a edició en les tres categories existents: millor idea de negoci, millor start-up i millor projecte universitari. Els guardons estan dotats d’un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon, en les dues primeres categories. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al TecnoCampus amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any.
Premis Creatic 2016

Reconeixements a la innovació

Aquests reconeixements són la principal novetat d’enguany. Els candidats són empreses del territori que han apostat per la innovació com a estratègia de creixement i consolidació. Les candidatures guanyadores seran escollides per un jurat format per un representant del centre tecnològic EURECAT, un representant d’ACCIÓ i dos representants de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

En la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació també es farà el lliurament dels Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, la 12a edició d'aquests reconeixements que l'Ajuntament fa anualment a les empreses i entitats. Enguany, els rebran 206 empreses que han col·laborat durant l’any 2017 amb el treball que l’Ajuntament realitza per facilitar que les persones que es troben en situació d’atur puguin apropar-se al món de l’empresa.