Portes obertes per conèixer les últimes novetats en productes de ferreteria

La Ferreteria Arenys organitza una jornada festiva amb descomptes i regals per donar a conèixer el seu catàleg de productes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 20 Novembre 2017 00:00

Ciutat 2017, Ferreteria ArenysL'any 2015 la Ferreteria Arenys va obrir una nova sucursal a Mataró, al polígon del Pla d'en Boet. Aquesta ferreteria, especialitzada en el sector de la fusta, ara es proposa celebrar per primera vegada una jornada de portes obertes perquè els clients puguin conèixer les novetats i participar d'aquesta petita festa.
En definitiva, la jornada serà com una fira expositora amb descomptes en la compra de productes, amb regals per volums de compra i comptarà amb una food truck amb servei de càtering i begudes per esmorzar i dinar.

Sis hores de portes obertes

El pròxim divendres 24 de novembre entre les 11h i les 17h es podrà gaudir de la primera jornada de portes obertes de la Ferreteria Arenys. Sis hores d'ambient festiu amb expositors, nous productes i marques, regals i d'altres sorpreses. Es proposen que aquesta iniciativa, típica en aquest sector, pugui convertir-se en una cita anual per tal que els clients estableixin contactes amb els proveïdors i descobreixin les novetats del sector, en productes i en marques.

Algunes de les marques exposades en aquesta petita fira expositora seran Stanley, Blum, Tesa, Festool, Klein, Spax i moltes d'altres de material de primera qualitat de fusteria i ferreteria.