Les millors idees empresarials tindran premi

La primera edició dels Premis ReimagineTextile reconeixeran també les millors start-ups emergents

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

Emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació tèxtil són les que poden aspirar als Premis ReimagineTextile. La primera edició d’aquest certamen busca contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró a través del suport econòmic, logístic i d’acceleració dels nous projectes empresarials.

Els organitzadors
La iniciativa està impulsada pel TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGEMA i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils, Escola de Disseny LCI, Escola universitària Elisava, Moda 22, i Materfad.

Categories

Els Premis distingeixen entre una categoria adreçada a reconèixer les idees empresarials, amb un premi de 3.000 euros al primer classificat, i una altra categoria a les millors start-ups emergents, dotades amb 5.000 euros pel primer classificat i 3.000 pel segon.

A més del premi econòmic, les iniciatives guanyadores rebran suport en l’estudi de la viabilitat tècnica del seu producte, així com descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el projecte al parc tecnològic del TecnoCampus, entre altres avantatges.

Els terminis del premi
Les candidatures es poden presentar fins al 15 de juny i el jurat farà pública la classificació i els guanyadors durant el mes de juliol del 2017.