Hartmann factura 1.986,5 milions d'euros el 2016

El centre de Mataró exporta internacionalment el 90 per cent del que produeix

  • Redacció
  • Dilluns, 10 abril 2017 11:08

Ciutat 2013, Hartmann

El Grup Hartmann, companyia multinacional alemanya especialitzada en el sector salut i focalitzada en la gestió de ferides, gestió de la incontinència, prevenció d'infeccions i autocura, ha seguit amb la dinàmica positiva i ha crescut un 3,3% en el 2016, superant la quota de mercat del 2015 en tots els segments. Tenint en compte els efectes negatius de la divisa, així com adquisicions i desinversions, les vendes consolidades han augmentat un 2,3 per cent, fins als 1.986,5 milions d’euros en 2016. L’EBIT ha crescut un 4,9 per cent fins als 139,1 milions, mentre que els guanys consolidats després d'impostos han augmentat un 6,3 per cent, fins als 90,1 Milions.

Hartmann Espanya s'ha afermat en una posició clau dins del Grup a nivell mundial, creixent respecte de les xifres de l'any passat. El seu centre de producció situat a Mataró exporta internacionalment el 90 per cent dels seus productes. Aquest també serveix com a Centre de Competència del grup a nivell mundial, dedicat al desenvolupament i fabricació de productes sanitaris adhesius com les Tiritas o els apòsits Cosmopor i Omnifix.

Així mateix, la companyia ja va anunciar els seus plans de comprar la marca Lindor a Procter & Gamble a principis del mes de març. Lindor és una de les marques d'incontinència adulta més conegudes en el sector a Espanya i Portugal. D'aquesta manera, Hartmann es posiciona com un dels proveïdors capdavanters en productes d'incontinència en la Península Ibèrica.