Una gran pasarel·la central és la principal novetat del Saló Boda 2006

La tretzena edició d’aquesta fira nupcial augmenta en 100m2 la seva superfície

Una gran carpa on totes aquelles parelles que estiguin a punt de casar-se puguin obtenir informació i contractar aquells serveis que necessiten. Això és el que es pot trobar a Saló Boda, un gran recinte firal que durant aquest cap de setmana omplirà l’esplanada del Nou Parc d’agències de viatges, vestits de núvia, restaurants i altres serveis imprescindibles per fer del dia del seu casament una data inoblidable.

La tretzena edició del Saló Boda Mataró i Maresme es presenta amb dues novetats principals. D’una banda, i potser la més important, és la nova ubicació de la pasarel·la, al centre del recinte. Si bé en els últims anys es va demostrar que les desfilades de vestits de núvia, nuvi i també per a tots els convidats eren un dels majors reclams de la fira, enguany han aconseguit situar-se en el lloc que els pertoca.

Ara, la nova ubicació, al bell mig del saló, permetrà que els models rebin les mirades de tots els visitants sense repetir les acumulacions de públic en la zona de pasarel·la d’edicions anteriors. Per aquells que estiguin interessats en conèixer les últimes tendències de la moda nupcial, les desfilades es podran veure tant dissabte com diumenge. Dissabte hi haurà una única cita a les 18.30h, mentre que el diumenge hi haurà dues oportunitats, també a les 18.30h de la tarda i una altra a les 12 del migdia.

Creix en 100m2
A més, el 2006 el Saló Boda també ha vist augmentada la seva superfície total. Enguany la carpa s’ampliarà amb 100m2 més, com ja es va fer l’any passat. Tot plegat donarà un nou espai de 1.650m2, 625 d’ells dedicats a la superfície per a estands i més de 350 destinats a la pasarel·la. L’espai d’exposició estarà ocupat per 61 estands de venda.

El Saló Boda es va inaugurar ahir a la tarda, amb la presència de l’alcalde de la ciutat Joan Antoni Baron així com de diversos representats de l’ajuntament i de l’organitzadora Unió de Botiguers. Saló Boda va atraure, en la passada edició, 15.000 visitants, especialment de Mataró i Maresme però també d’altres indrets com Barcelona, La Selva i el Vallès Oriental. En aquest sentit, Salvador Floriach ha manifestat com la fira reporta un gran benefici a la ciutat en termes econòmics i comercials: “El Saló Boda dóna una gran oportunitat a moltes empreses i establiments que, pels seus emplaçaments poc comercials, poden ser poc conegudes al mercat, i amb el Saló es donen a conèixer davant un públic amb una actitud predisposada a comprar els seus productes o a contractar els seus serveis”.