Els populars 'hippies' per Nadal tornaran a La Riera

La Fira de Pessebres i Ornaments obre les seves portes demà a la Plaça Santa Anna

  • Divendres, 25 Novembre 2005 01:00
La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), Alícia Romero, ha presentat aquest matí les activitats que l’IMPEM organitza per Nadal. Enguany, la principal novetat es el retorn de la Fira d’Artesania i Regal de Nadal al seu emplaçament tradicional, La Riera. L’IMPEM també torna a organitzar la Fira de Pessebres i Ornaments i aquest Nadal ha subvencionat a diferents associacions comercials per tal de dur a terme activitats de promoció durant l’època nadalenca.

La Fira d’Artesania i Regal de Nadal es durà a terme del 16 de desembre al 6 de gener a La Riera després de l’any passat, quan a causa de les obres es va traslladar al Parc Central. Enguany més de 70 artesans vinguts d’arreu de l’estat que comptaran amb stands de fusta que ha facilitat l’IMPEM per millorar la seguretat i la comoditat i donaran a la fira una estètica unificada.

Un arbre de 7 metres presidirà la Fira de Pessebres
Pel que fa a la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal, obrirà les seves portes el dia 26 de novembre a la Plaça Santa Anna amb 31 expositors i romandrà fins el 23 de desembre. Com a novetat, enguany s’ha instal·lat un arbre de Nadal de 7 metres que presidirà la Fira, que com va assenyalar Alícia Romero “després de Santa Llúcia és la segona fira més important de Catalunya d’aquestes característiques”.