Les previsions meteorològiques ajornen la FirOcasió

Els comerços sortiran al carrer els dies 18,19 i 20 de novembre, no aquest cap de setmana com estava previst

  • Divendres, 11 Novembre 2005 01:00
Finalment, no serà aquest cap de setmana quan les botigues de dues de les zones més comercials de Mataró surtin al carrer. La fira d’ocasió, una cita d’alguns establiments del centre de la nostra ciutat en què han decidit acostar els seus productes als compradors traient les mercaderies al mateix carrer, es celebrarà el proper cap de setmana i no a partir d’avui com estava previst. La causa d’aquest ajornament han estat les previsions meteorològiques que auguren un cap de setmana amb intenses pluges i fort vent.

Així, els dies 18,19 i 20 de novembre la Plaça Santa Anna i la Rambla ompliran els seus carrers de productes d’allò més diversos. En aquesta edició de la fira d’ocasió hi participen establiments amb productes ben diferents. Així, qui es decideixi per anar a donar un vol pel centre podrà veure exposats al carrer des de collarets, anells, arracades i altres productes de bijuteria fins a caramels, dolços i altres detalls per a batejos i comunions. A més també podrà trobar altres ofertes com perfums, maquillatges i cremes o roba de tot tipus.

El cap de setmana, tot el dia
El divendres les botigues no sortiran al carrer fins la tarda, i ho faran a partir de les 17h fins les 21h. En canvi, dissabte i diumenge els comerciants seran més matiners i les paradetes s’instal·laran des de les 10h fins a les 21h. D’aquesta manera els comerciants aconseguiran un contacte més directe amb els vianants de la zona, i la gran quantitat de ciutadans que acostumen a passejar per aquests carrers els caps de setmana podran gaudir xafardejant entre els productes que se’ls hi oferiran.