Comença el període de preinscripció escolar online

Del 19 al 22 de maig hi haurà la possibilitat de fer-ho de manera presencial, però s'haurà de demanar cita prèvia

Ciutat 2017/2019, escola angeleta ferrer

Aquest dimecres 13 de maig comença el periode de preinscripció escolar, que de moment només es pot fer online a http://preinscripcio.gencat.cat/, pel segon cicle d'educació infantil (a partir de 3 anys), primària i secundària obligatòria.

Per aquelles famílies que no tinguin accés a internet o es vegin amb dificultats de realitzar el tràmit telemàticament, hi haurà la possibilitat de fer-la de manera presencial del 19 al 22 de maig. S'haurà de demanar cita prèvia al centre que s'hagi escollit com a primera opció.

Preinscripcio online
El tràmit consisteix en omplir la sol·licitud de preinscripció en el formulari que trobareu en línia i enviar el resguard de la sol·licitud i la documentació requerida (escanejada o fotografiada) al centre demanat en primera opció, mitjançant un correu electrònic

Lots de seguretat per les escoles

El departament d'Educació ha començat a repartir els primers 1.300 lots de seguretat perquè les escoles puguin fer part de la preinscripció pel curs 2020-2021 de forma presencial. Aquesta formula està pensada per a les famílies que tenen dificultats per dur-la a terme telemàticament. La previsió és que 2.351 centres de tot Catalunya rebin aquest material que inclou gel hidroalcohòlic, guants, mascaretes, pantalles facials i mampares de seguretat.

Lots Escoles Covid

Pel que fa a les preinscripcions per les Escoles Bressol Municipals, a Mataró es faran de l'1 al 8 de juny. Podeu consultar tota la informació aquí