50 joves en el campament d’innovació del Thos i Codina i l’Escola Pia

La iniciativa es proposa buscar solucions per al front marítim de Mataró mitjançant l'esport adaptat

Els guanyadors del Thos

El passat dijous 3 de maig va tenir lloc la primera edició del campament d’innovació, una iniciativa que té lloc entre l’IES Thos i Codina i l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. El projecte compta amb la col·laboració de l’empresa B-Swim i Cafè del Mar i es tracta d’una jornada d’emprenedoria en què participen estudiants de cicles formatius de grau mig d’aquests dos centres de Mataró. En les jornades es treballa en grups i de manera interdisciplinària entorn els esports, sistemes informàtics, gestió administrativa i comerç, per dibuixar una solució al repte social i de ciutat llançat per l’Empresa B-SWIM.

Thos i Codina Escola Pia
Durant les jornades, els grups van comptar amb el suport de mentors de l’àmbit universitari amb experiència i formació emprenedora. La proposta que es va emportar el reconeixement del jurat i la possibilitat de mantenir contacte amb l’empresa va ser la idea de posar en marxa campaments de rehabilitació. En segon lloc, el grup B-route també va rebre un reconeixement.

El front marítim i l’esport adaptat

El repte es proposa donar contingut al front marítim de Mataró mitjançant l'esport adaptat. D’aquesta manera es poden treballar la promoció i la identitat de la ciutat, així com la salut, tot sota el paraigua de l'economia social i solidària.

El campament d’innovació és una activitat que s’emmarca dins del marc emprenedor de les dues escoles i de la Xarxa Emprèn promoguda per la Generalitat de Catalunya que té la finalitat de fomentar i despertar l’esperit emprenedor entre els joves.

Thos i Codina Escola Pia