Pedagogia transformadora a la trobada educativa 'Edcamp'

Torna a Mataró el dia 10 de març la trobada educativa organitzada per pedagogs i la Fundació Jaume Bofills

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Dijous, 08 Març 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, biblioteca fundació iluro

Mataró acollirà per segona vegada la trobada educativa Edcamp, un esdeveniment que enguany es farà a diverses instal·lacions del consistori i que està obert a tothom que tingui la voluntat de compartir aprenentatges i inquietuds sobre l’educació. Edcamp és una trobada pedagògica organitzada per pedagogs, la Fundació Jaume Bofill i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. El més destacat de la trobada és, però, que seran els mateixos assistents els que escolliran els temes a debatre només arribar a l'Edcamp.
La trobada tindrà lloc el dissabte 10 de març –de les 9h del matí a l'1 del migdia– i Can Palauet i el Museu de Mataró es convertiran en seus de les sessions de debat pedagògic que els assistents proposin.

Intercanvi a Edcamp
L’Edcamp, nascut als Estats Units i traslladat al nostre país de les mans de la Fundació Bofill, és una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. L’experiència es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi.

Més informació: EDCAMP

No és una conferència o una xerrada, sinó que són els mateixos participants que proposen els temes de conversa al llarg de la trobada gratuïta. Amb això, es proposen aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació.
Mataró vol ser ciutat educadora i és per això que no només hi són convidats pedagogs i experts en el camp de l’educació, sinó que és un acte obert a tota la ciutat,

Cultura 2014/2015, Can Palauet

Teixint xarxa

Entre les sessions de debat, faran un esmorzar conjunt que permetrà continuant teixint una xarxa entre pedagogs, professionals del sector i qualsevol persona interessada pel tema.
Des de l’organització es faran càrrec dels cafès i conviden als assistents a portar pastissos o fruita per compartir.