Neix Ràdio TecnoCampus, la primera emissora del campus

La primera emissió va tenir lloc el dia 13 de febrer en motiu del Dia Mundial de la Radio

Dia de la Radio

El TecnoCampus ja té la seva pròpia emissora de ràdio, Ràdio TecnoCampus, una emissora que es proposa donar veu a tot alumne, treballador o professor que vulgui participar-hi. La inauguració va tenir lloc el dia 13 de febrer, moment en el qual es va emetre un programa en directe dins el Dia Mundial de la Ràdio. De moment, la ràdio emet online a través de la seva pàgina radiotecnocampus.cat, des d’on es pot escoltar directament via streaming o escollir ràdio a la carta a través de podcasts.

Ràdio Tecnocampus és un projecte impulsat pel professor Daniel Torras i que es proposa esdevenir una eina per crear comunitat universitària i una plataforma d’expressió i de pràctiques als estudiants.

Primer programa en directe

El 13 de febrer és el dia Mundial de la Ràdio, data proclamada per la UNESCO el 1946 quan les Nacions Unides van crear la Ràdio de la ONU. Els impulsors de Ràdio TecnoCampus van aprofitar l’excusa per començar les emissions amb el primer programa, en el qual van presentar la graella de programació definitiva. Cal recordar, però, que les primeres emissions de prova van començar al setembre passat. Els principals objectius per a aquest 2018 són enfortir l’organització de la ràdio universitària, consolidar una graella de programes bàsica i aconseguir emetre la programació per FM.

Un estudiant dissenyarà la imatge

Durant la primera emissió també es va anunciar el guanyador del concurs per dissenyar la nova imatge de Ràdio TecnoCampus. La proposta seleccionada va ser la de l'estudiant Francesc Javier Loyo, que rebrà un xec 100 euros en metàl·lic.