18,5 milions d'euros per la Fundació TecnoCampus

Aquesta és la partida pressupostària pel 2018, un milió de la qual es destinarà a concedir beques i ajuts

Ciutat 2017, foto noticia empenta tecnocampus

El patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme va aprovar un pressupost de 18,5 milions d’euros per a l’any 2018, una xifra superior que la de l'any anterior, que era de 17,1 milions d'euros. El pressupost aposta un cop més per pujades moderades dels preus de les taxes universitàries, les quals augmentaran un 1,5%. Per reforçar l'estructura organitzativa de la Fundació, han previst la contractació de 8 nous professors permanents i 4 del personal d'administració i serveis.

El pressupost del 2018 contempla les beques, ajudes i bonificacions de la matrícula que s'adjudicaran als alumnes, a les quals es destinaran un total d’1 milió d’euros, un 7% més que l’any passat. Aquests diners es dedicaran fonamentalment a la matrícula de graus.

Inverteixen en ampliar

El 2016, amb la inauguració del nou edifici, es va fer la primera ampliació fora dels límits de l’edifici inaugurat el 2010. El 2017 es completa la inversió en aquest edifici, i s’hi habilitaran més espais per a acollir empreses, ja que els existents ja estan complets d’ocupació.

Més de 3.000 estudiants

Quant a la xifra d’estudiants matriculats, la previsió és consolidar el fort creixement dels darrers anys, amb un total de 3.338 estudiants de grau. A aquests, cal afegir-hi aproximadament 200 alumnes de postgrau i màster, alguns del quals comencen aquest gener. A tots els estudiants s'hi sumen un centenar de professors associats que provenen del món professional, 79 professors permanents i 81 treballadors d'administració i serveis.

Les aportacions municipals

Les aportacions de l’Ajuntament continuaran destinades un any més en la devolució dels préstecs contrets per sufragar la construcció de la seu del TecnoCampus, inaugurat el 2010. Concretament, aquesta aportació serà de gairebé dos milions d’euros, similar a la de l'any passat.