Més promoció per la formació oferta al TecnoCampus

El centre arrenca una campanya per donar a conèixer la seva oferta acadèmica que comptarà amb la participació a fires d'orientació universitaria i amb el programa de Tallers Link

Tecnocampus

El TecnoCampus engega aquestes setmanes la campanya de promoció d’estudis de grau que es proposa despertar l'interès en el centre de futurs estudiants universitaris de cara al curs vinent. L’objectiu és donar a conèixer el seu model universitari, les dotze titulacions de grau i les quatre dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut que s'hi imparteixen.

En aquesta línia, el TecnoCampus llança un any més el programa de Tallers Linnk, un conjunt de sessions formatives per apropar la universitat als estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius que han començat al mes d'octubre i finalitzaràn a l'abril del 2018. Els Tallers Linnk, tots ells gratuïts, envolten temes tecnològics, de l'audiovisual, la salut, l'empresa i l'emprenedoria perquè els futurs universitaris es posin en contacte amb els continguts dels graus del TecnoCampus.

Fires d’orientació universitària

L’equip de promoció del TecnoCampus també es proposa participar durant el curs a fires i jornades d’orientació universitària per presentar l’oferta acadèmica del centre. Algunes d'aquestes són la Fira d’Ensenyaments Superiors a Menorca, la Fapel University Day a Barcelona, la fira Unitour d’Andorra i d'altres.