L'IES Campeny demana a les autoritats actuar amb responsabilitat

Han emès un comunicat per condemnar les actuacions en relació al Referèndum, denunciar que estan suprimint elements com la llibertat d'expressió i demanar a les autoritats que no traspassin els límits de la democràcia

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 25 Setembre 2017 10:45

Comunicat IES Damià Campeny

L'Institut Damià Campeny va llegir un comunicat condemnant públicament la situació de repressió de les garanties democràtiques davant dels fets ocorreguts la setmana passada en relació al Referèndum de l'1 d'octubre. Consideren que una de les seves tasques com a centre educatiu és la de desenvolupar el pensament crític entre els seus alumnes. Per aquest motiu rebutgen “tancar els ulls davant la privació de les llibertats més fonamentals de la ciutadania” i demanen a les autoritats “actuar amb responsabilitat i no traspassar els límits de la democràcia”.

Des del seu compromís educatiu van demanar en el comunicat l'ús de la via del diàleg, dels pactes i els acords, “encara que aquests impliquin renúncies, acostaments o distanciaments”. Opinen que no poden permetre la supressió de la llibertat d'expressió, entre altres drets fonamentals.