La millor start-up uneix la compra virtual amb la botiga

Sheekr és l'app que ha guanyat el premi Reimagine Textile, lliurat al TecnoCampus i Cocoro es desmarca com a millor idea

Reimagine Textile

Sheekr és l'app guanyadora del premi a la millor start-up de la primera edició dels premis Reimagine Textile, lliurats en un acte al TecnoCampus. En la categoria de millor idea, el projecte guanyador d’aquesta edició dels premis ha estat per Cocoro, un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur.

1.000 botigues i 10.000 productes
L’app que està dissenyant l’empresa tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat, amb accés a més de 10.000 productes, que contenen informació com el preu o les fotografies. L’objectiu d’aquesta empresa emergent és “virtualitzar el procés d’anar de compres junts” i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar.

El projecte comptarà amb un premi de 5.000 euros, a més de bonificacions a la ubicació a la incubadora del TecnoCampus, orientació tecnològica per part d’Eurecat, accés 100% bonificat a un programa de mentors i la quota gratuïta d’un any com a soci d’Asegema.

Sostenidors per a una lactància sostenible

El projecte premiat com a millor idea dels premis va ser Cocoro, un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur. Cocoro és una línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit. En aquest cas, rebran 3.000 euros de premi, a més dels diversos avantatges i bonificacions mencionades anteriorment.

Sensorial Processing Text, Udesign, Uttopy i Yumehub són els quatre projectes que també han rebut reconeixements tot i no haver obtingut el primer premi.