Les Jornades Valldemia Innova: un espai de reflexió educativa

El centre educatiu organitza actes en el marc de les celebracions del 200 aniversari de la Institució Marista

  • Laia Mulà
  • Divendres, 28 abril 2017 00:00

VALLDEMIA

El pròxim divendres 5 i dissabte 6 de maig l'escola Maristes Valldemia organitza les I Jornades Valldemia Innova per reflexionar sobre l'educació a Mataró. Les Jornades, sota el lema 'Educar pel futur', van adreçades a tots els participants del món educatiu on poder compartir i aprendre els uns dels altres: educadors, estudiants de magisteri, joves, famílies o professionals de l'àmbit educatiu, entre d'altres.

Es preveu tractar àmbits com l'acompanyament i educació emocional de les persones, la creativitat, les millores metodològiques o l'impacte de les noves tecnologies en la nostra societat i en els infants.

El programa d'actes
Les Jornades Valldemia Innova començaran amb un acte intern del centre en el qual s'enterrarà una Càpsula del temps que restarà oculta durant 25 anys. A la tarda del dia 5 de maig, el mestre, pedagog i escriptor Jaume Cela i el director del MIT Auto-ID Laboratory de Massachussets, Brian Subirana, oferiran propostes per a l'educació dels nostres infants i joves.
El dissabte 6 de maig al matí tindrà lloc una sessió amb dues ponències més a càrrec de Juanjo Fernández i en Ferran Ruiz, seguides de sis tallers per exposar propostes pedagògiques.

Inscriu-te en línia
Per assistir a les jornades, totes totalment gratuïtes, cal inscriure's en línia abans del 5 de maig al web de l'escola.