Nou màster sobre ficció televisiva al TecnoCampus

Diagonal TV, Gestmusic i el mateix TCM impulsen aquesta nova titulació per a l’àmbit audiovisual

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juny 2016 00:00

Màster TCM Producció Ficció TV

El TecnoCampus i les productores Gestmusic i Diagonal TV han arribat a un acord per iniciar, el curs vinent, el Màster en Producció Executiva de Ficció per a Televisió. Es tracta d’una formació orientada a la indústria audiovisual, concretament a l’àmbit de la producció de ficció per a televisió en tots els formats (televisió, movies, sèries, minisèries, web-sèrie o 2.0).

El pla d’estudis cobreix tots els aspectes de la producció executiva, la direcció i la producció de sèries i cinema per a la televisió. Es partirà del guió ja escrit i es treballarà sobre documents reals que no han estat portats a pantalla. El programa cobreix des de l’anàlisi de guió i construcció de personatges fins a la planificació de tots els aspectes del projecte, el disseny de producció, la planificació tècnica, el treball amb els actors i les tasques dels membres dels equips, entre altres. 

El nou màster s’adreça a llicenciats o graduats en Comunicació Audiovisual i titulacions similars, o bé a professionals que vulguin ampliar el seu perfil o actualitzar continguts relacionats amb els àmbits de què tracta el màster.