Deu estudiants del Tecnocampus, becats per a fer estades internacionals

Les beques ‘On The Move’ són un dels projectes en què participa el TCM, que enviarà 70 alumnes a universitats d’arreu del món l’any que ve

  • Redacció
  • Dilluns, 23 Maig 2016 10:34

Ciutat 2014/2015, Tecnocampus mataro

Deu estudiants del Tecnocampus marxaran l’any vinent a fer una estada internacional gràcies a les beques 'On The Move' que la setmana passada va atorgar la Fundació Banc Sabadell.

Els alumnes que gaudiran d’aquesta beca provenen d’estudis diversos com el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, el grau en Enginyeria Informàtica i Gestió i Sistemes de la Informació o el Grau en Mitjans Audiovisuals, entre altres. Els seus destins, també són diversos, ja que viatjaran fins a Xile, San Diego, Mèxic, Austràlia, Brasil i la República Dominicana.

Segons la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, aquesta iniciativa és una prova del compromís del TecnoCampus amb la internacionalització, un dels seus principals eixos d’actuació. En aquest moment, el Tecnocampus té firmats 95 convenis internacionals, a través dels quals 70 estudiants marxaran el curs vinent a fer estades a universitats de tot el món. Aquesta xifra representa un increment del 37% dels alumnes que faran part dels estudis a l’estranger respecte del curs passat.