Aplicació mòbil per a l'escola El Turó

Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes, l'escola presentarà aquest dissabte la seva nova App per "millorar la comunicació amb les famílies"

Ciutat 2014/2015, app el turo 1

L'escola El Turó de Mataró es posiciona com el primer centre educatiu amb una aplicació de mòbil pròpia. El gran pas tecnològic arriba a aquesta escola per la necessitat de "millorar la comunicació amb les famílies" per adaptar-se a "nous models de comunicació ja existents". Creuen que "no n'hi ha prou amb tenir informació a la web o amb donar un full d'activitats trimestrals sinó que cal una eina que contingui la informació que es necessita en qualsevol moment".

Serveis importants

"Una eina fàcil, manejable i que ja forma part de la vida diària: el mòbil". Amb aquesta premissa la nova App permet saber, per exemple, què tindrà el nen o nena l'endemà per dinar si es queda al menjador, saber què ha de portar per a l'excursió dels pròxims dies, veure les fotos del carnestoltes que s'ha organitzat durant la setmana o contactar amb el mestre i tutor de l'alumne.

Des de l'escola el Turó asseguren que "la tecnologia, la informació i la immediatesa" són "els elements clau de la societat" i que, precisament el centre educatiu els compleix. Fet que els ha portat a desenvolupar aquesta aplicació.

Presentació aquest dissabte
Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes d'aquest dissabte, dia 27, es presentarà de forma oficial l'aplicació.

Ciutat 2014/2015, app el turo 2 Disponible en Android i Apple
L'aplicació de mòbil de l'escola El Turó de Mataró es pot descarregar tant des de la botiga d'Android com des de la d'Apple. D'aquesta manera tots els dispositius 'smartphone' -telèfons intel·ligents- que utilitzin algun d'aquests dos sistemes operatius podran descarregar-se l'App que rep el nom de la mateixa escola: "Escola El Turó". Se la pot descarregar tothom qui ho vulgui, tot i que va adreçada especialment a les famílies del centre educatiu.